De expertise van Ruhfus

Cilinders & klantspecifieke producten


De expertise van Ruhfus
Ruhfus is gespecialiseerd in de volgende technologieën: Langgat boren, Peelen & polijsten, Honen, Draaien, Molen, Automatisch lassen en robotlassen, Assemblage van hydraulische cilinders. Daarnaast ligt de onderscheidende kracht van Rufhus in de bewerking van hoge precisie en lange-rotatie-symmetrische delen.

Met haar unieke expertise en haar eigen productieomgeving is Rufhus in staat om bijzondere klantspecifieke producten te vervaardigen.

Rufhus is sterk in klantspecifieke productie van enkel- en dubbelwerkende hydraulische en pneumatische cilinders. Ook telescopische cilinders maken deel uit van het productie-programma.

Rufhus levert subcomponenten of (op basis van uw tekening ) complete mechanische bewerkte onderdelen, niet alleen voor de hydrauliek, maar ook voor andere industrieën en toepassingen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de producten welke we voor klanten produceerden. Echter ons assortiment is vele maken groter.

Neem contact op met Precision Steel International B.V. of stuur heb een tekening van uw onderdelen, hoe ingewikkeld ze ook zijn.
We zouden graag onderzoeken of we u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

TERUG