Hoe werken wij?

Wij vinden het een eer om u van dienst te mogen zijn.


Wij willen dat goed doen. Daarbij hoort dat we uw wens en het toepassingsgebied goed kennen. Wij treden met u in gesprek om de context te achterhalen en te komen met een aanbod wat u tevreden zal stemmen.

Wij gaan binnen het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa voor u op zoek naar het product wat voldoet aan uw wensen en eisen met de beste prijs kwaliteitverhouding.

Precision Steel International B.V. denkt mee en adviseert haar klanten pro actief over bijv. een aanpassing in het productieproces of over een alternatief materiaal wat regelmatig resulteert in een kostenreductie voor de klant. Hoe beter wij onze klant en haar toepassing kennen, hoe meer we kunnen toevoegen. Wij streven dan ook naar lange termijn klantrelaties.

Voor maatwerktoepassingen selecteren, combineren en zo nodig bewerken we materialen om tot de gewenste oplossing te komen. Door jarenlange samenwerking met gespecialiseerde bewerkingscentra wordt de hoogwaardige kwaliteit van het maatwerk product door Precision Steel International B.V. geborgd.

Ons aanbod zal u interesseren en wanneer u de bestelling bij ons plaatst verzorgt Precision Steel International B.V. de levering van de producten in Europa op het door u gewenste moment.

TERUG