Over ons

Precision Steel International B.V. is expert op het gebied van precisie buizen, hydrauliek, complete cilinders en toepassingen waaraan specifieke eisen worden gesteld. Voor standaard producten biedt Precision Steel International B.V. het grootste assortiment en voorraad programma van Europa.


Precision Steel International B.V. wil herkend worden als een deskundige betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige materialen welke pro actief met haar klant meedenkt.

Onze medewerkers zijn technische specialisten welke plezier halen uit het vinden van een (betere) oplossing voor een technisch toepassingsprobleem van haar klant. Zij komen door selecteren, combineren en zo nodig bewerken tot de gewenste oplossing .

Precision Steel International B.V. is zich ervan bewust dat de technologie niet stilstaat en volgt haar markt nauwlettend. Door voortschrijdend inzicht of door technische ontwikkeling ontstaan alternatieve (betere) oplossingen voor bestaande klanten welke niet zelden tot een kostenreductie voor de klant van Precision Steel International B.V. leidt.

Organisatie;
Het hoofdkantoor en expertise centrum van Precision Steel International B.V. is gevestigd in Den Haag. Precision Steel International B.V. maakt gebruik van een zorgvuldig geselecteerd netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers waardoor Precision Steel International B.V. over het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa beschikt.


Partner;
Precision Steel International B.V. vertegenwoordigd Ruhfus Systemhydraulik GmbH in Nederland
Ruhfus is een belangrijke wereldspeler in het op maat ontwerpen en fabriceren van hydraulische cilinders en aanverwante half fabrikaten.

Distributie;
Precision Steel International B.V. levert aan klanten binnen Europa.
Precision Steel International B.V. werkt samen met een vaste distributeur welke ruime ervaring heeft op het gebied van logistiek, distributie en transport binnen Europa . De klant van Precision Steel International B.V. kan rekenen op een tijdige levering van materialen.

TERUG