Welkom bij Precision Steel International B.V.

Precision Steel International B.V. levert hoogwaardig maatwerk voor precisie buizen, hydrauliek, complete cilinders en toepassingen waaraan specifieke eisen worden gesteld.


Wij bieden u voor standaard producten het grootste assortiment en voorraadprogramma van Europa doordat we gebruik maken van een zorgvuldig geselecteerde netwerk van fabrikanten en voorraadhoudende kwaliteitsleveranciers.

Wij kiezen de juiste leverancier voor uw toepassing waardoor we u de hoogste kwaliteit kunnen bieden desgewenst voorzien van een productcertificaat.

Onze medewerkers beschikken over specialistische kennis en denken graag met de klant mee. Niet de verkoop van materialen maar het tevreden stellen van de klant door het oplossen van een toepassingsprobleem, het realiseren van een kostenreductie van de klant of het verbeteren van een productieproces drijft onze medewerkers.
Onze onafhankelijkheid maakt dat we in staat onze producten aan te bieden tegen concurrerende prijzen en levertijden. Deze onafhankelijkheid maakt ook dat we voor maatwerktoepassingen gebruik kunnen maken van productcombinaties van verschillende leveranciers en zo nodig de materialen bewerken om tot een oplossing te komen.

Wij zijn nieuwsgierig naar toepassingen van onze materialen en vragen ons altijd af of het beter of anders kan. Wij adviseren u pro actief en doen wat we beloven waardoor klanten ons ervaren als een betrouwbare leverancier met toegevoegde waarde.

TERUG